Reparation af stråtag udføres med stor passion

Er det blevet tid til reparation af stråtag? Hos Kvalitets Stråtag er vi specialister i tækkearbejde, og vi vedligeholder og reparerer alle typer stråtage. Det sker med stor passion for faget og med vægt på kvalitet i arbejdet. Vores tækkemand ordner stråtage for kunder i blandt andet Næstved, Roskilde og Sorø.

Stråtaget får en lysere farve og kommer til at se nyt ud

Det kan være nødvendigt med reparation af stråtag, hvis taget er angrebet af mos og alger. Det fører til, at stråtaget får en lysere farve og kommer til at se nyt ud igen.

Selve renoveringen foregår ved, at vi først fjerner mos med en rive og derefter klapper taget efter. Dermed får stråtaget en pæn og jævn overflade. Det medfører samtidig, at nedbør glider hurtigere af taget, så taget bedre kan ånde og tørre. Afslutningsvist sprøjter vi stråtaget med mosdræber for at fjerne de sidste mossporer.

Vores priser for reparation af stråtag:

  • Reparation uden mosdræber – kr. 35,- pr. m2
  • Hele processen inklusive mosdræber – kr. 60,- pr. m2

Alle priser er eksklusive moms.

Vi udfører også alle andre reparationer såsom reparation af mønning og rygning, vedligeholdelse af stråtag samt forsikringsskader efter stormskader med videre.

Få et uforpligtende tilbud for reparation af stråtag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at taget bør repareres. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede tækkeopgave. Du kan ringe på telefon 42 66 03 89 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kvalitetsstraatag@gmail.com.

Reparation af stråtag på sjælland