Tækkemand på Sjælland udfører alt indenfor tækkearbejde

Som tækkemand udfører vi følgende opgaver:

Renovering

Renovering af gamle tage udføres ved angreb af mos og alger og giver stråtaget sit lyse, nye udtryk tilbage.

Rygninger/mønninger

Der er et hav af forskellige rygningstyper at vælge imellem, og valget afhænger af smag og behag.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelsesplanen er en oversigt, der bliver udarbejdet til kunden, således det fremgår hvilke tiltag og økonomiske udgifter, der vil komme i tagets levetid.

Tækkearbejde med integritet

Kvalitets Stråtags mester er Thomas Rune Ernst Damsted, som fik sit svendebrev i år 2006, som en af de første udlærte tækkemænd. Uddannelsen blev først oprettet i år 2002, hvor det førhen udelukkende var mesterlære.

Thomas fortæller: “At tække er ikke blot et arbejde for mig, men min passion. Jeg brænder for det, jeg laver, og har en bred erfaring indenfor faget, da jeg både har arbejdet rundt om i landet og på Sjælland og ørerne samt været rejsearbejder i Holland.”

Vi har erfaring i at arbejde på store såvel som små byggeprojekter og være en del af et tværfagligt team. Vi bestræber os på at have kunden med i alle beslutninger omkring udseendet af taget samt rygningstype, således at alt bliver præcis, som kunden ønsker. At være kvalitetsbevidst er i vores DNA, og det er en ære at frembringe det smukkeste og mest holdbare tag til en rimelig pris.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er en skriftlig dokumentation. Af denne fremgår bl.a. måling af rørenes fugtighed, for at sikre at der ikke opstår råd og svamp. Ud over dette har kvalitetssikringen til formål at sikre en høj kvalitet af de materialer, der anvendes i dit byggeri.

Dette dokument vedhæftes i vedligeholdelsesplanen, som kunden modtager, når projektet afsluttes.

Forsikring

Før vi påbegynder nytækning af dit hus og stråtag, er det vigtigt, at du melder det til dit eget forsikringsselskab, således at de forsikringsmæssige forholdsregler er på plads. Vi har naturligvis også en byggeforsikring.