Vedligeholdelse af stråtag af kvalitetsbevidst tækkefirma

Er du på udkig efter en erfaren tækkemand med ekspertise i vedligeholdelse af stråtag? Hos Kvalitets Stråtag er vi eksperter i stråtage. Vi har stor passion for tækkefaget, og derfor kan du altid forvente høj kvalitet i vores arbejde. Vi vedligeholder stråtage for kunder i blandt andet Næstved, Roskilde og Sorø.

Vi udarbejder gerne en langsigtet vedligeholdelsesplan

Et stråtag kræver vedligeholdelse, hvis det skal holde sig smukt og modstå vind og vejr. Vi tilbyder at lægge en vedligeholdelsesplan, der garanterer dig et flot stråtag mange år frem i tiden.

Vedligeholdelsesplanen er en oversigt, der bliver udarbejdet til dig, hvor det fremgår, hvilke udgifter og forskellige tiltag i forhold til vedligeholdelse, der vil komme i tagets levetid.

Taget vil holde længst muligt, hvis planen overholdes. Kvalitetssikringen i arbejdsprocessen og materialerne blive vedlagt vedligeholdelsesplanen.

Vi tilbyder også reparation og anden vedligeholdelse af stråtag, hvor vi tilkaldes fra gang til gang. Det kan være efter en stormskade, eller det kan være i forbindelse med mos og alger på taget.

Få et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af stråtag

Kontakt os for at høre mere om vedligeholdelsesplaner og løbende vedligeholdelse af stråtag. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 42 66 03 89 for at få en snak om, hvad vi tilbyder. Du kan også skrive til os på e-mail kvalitetsstraatag@gmail.com.

Vedligeholdelse af stråtag af hus på Sjælland